Sunday, November 22, 2009

SHIDAH kawin!!

Hari ni mjlis perkahwinan shidah..kawan aku masa kat ASBKJ..satu sekolah..SMK(P) TP..since 2001-2003..
Dlm pada masa yg sma..kami wat reunion..hehe..ada la dlm 15 orng..menda ni kami dh plan nk dekat sebln since raya ari 2..
Kami gerak dr petronas palong kul 1030 pagi..
Aku tumpang keta fathullah dengan Akim n Asharri
Diana satu keta dgn fahmi n hazarul effendi..diaorng dr keratong..
Kami jumpe maya n mira kat simpang serting..Then trus g triang..
Aku mmg x pernah g triang ni..act agk jauh la nk g..kami smpai kat simpang triang3 dlm kul 12..tggu yg lain2..si capik n nazu sesat kat temerloh..lawak sungguh..ain plak dr umh kezen dia..
Dlm kul 10 lebh bru kami grak g umah shidah.dlm ujan renyai2..kami wat gathering..hehe..bayangkn la..nk dekat 6 thun kami x jumpe..lepas PMR…kami masing2 tukar sekolah..
Nazu 1 keta dgn akma n suliha..capik dtng dr Kl..eddy dtg dgn awek dia..lela dtg dgn parents dia(lela mmg duk triang 3)..

sampai2 je shidah dah siap bsanding n makan bradap..haha..sah2 la time 2 lapar kn..huhu..lepas makan..pe lg..sesi ambik2 gmbr la..huhu..

mari aku knlkan kwn2 aku yg dh lme aku x jumpe..hehe..xcept ain n maya yg satu USM...haha Fahmi

mse nmpk dia..rmai tertanya2 sapakh dia ni???haha..rupa2yerr dia masuk asbkj 3 bln je..pastu kuar..tp aku ingt gk la sket2 muka dia..huhu..skrng dia study math kat UUM..duk keratong

Capik aka Bob


dia sme dgn ELC dgn aku mse thn 2006..skrng ni blaja kat UTM semarak..dtg dr KL ke umh shidah..hehe..dia ni rajin call kwn2..good2..hehe


Eddy
Ni merupakn bakal lawyer dr UIA ye..sanggup dtg dr KL nk g kndri kawin ni..so sweet..hehe..siap dtg bawk awek lg..hehe..yg pntng eddy makin membesar ke kri n kanan..kah3..


Asharri

dia ni mmg pendiam dr dlu..huhu..duk palong 10..skrng further degree kat Uitm shah alam course plantation..


Fathullah Idris

dia ni nme je duk 1 are FELDA dgn aku..tp dh nk dkt 2 thn aku x tserempk dgn dia..haha..n bru aku tau mulut mamat ni mcm longkang!!haha..ckp suka ati dia je..huhu..skrng blaja kat UPNM..


Akim


dia bru je pindah kat area FELDA aku..skrng further degree kat Uitm Melaka..dia kata dia ingt aku sbb aku ni awek epul(skrng ex la)..haha


Hazarul Effendi

Mamat ni sememg yerr aku jarang ckp dgn dia mse sekolh dlu..haha..(myb mmg x pnh ckp dgn dia..wee)..yg pasti yerr dia semakin kembang!dia skrng dh bekerja ya..

Lela(x ingt nme penuh..hehe)
aku nk ambik gmbr lela sorng..ain nyebok!haha..lelas 1 FELDA dgn shidah..n berita pasal shidah ni dsebarkn oleh dia la..hehe..lela skrng kat UIA..xtau plak course pe..hehe..

Ismaya Zamani

Maya ni antara yg rapat dgn aku masa kat asbkj..1 sekolah..n skrng 1 USM dgn aku..tp 2 pn jarang jumpe..hehe..dlu maya kai spek...skrng kai contact lens gitu..haha..penah ader scandal dgn azmi n iqram..ngeh3..

Ain Nahari

1 U dgn aku..1 floor..1 course tp lain majoring..1 geng..kah3..tp aku ttp letak gmbr ko gk ain..wee

Nazuha
setelh nk dkt 6 thn,bru jumpa nazu lik..hehe..skrng further degree kat Uitm Puncak Alam..mcm dlu gk cuma brisi sket..jgn marh erk..well, orng tgh bahagia kn..^_~
Diana
ni x brubh langsung la..haha..skrng kat..eh!lupa nk tya..haha..ari ni juge bufday diana..happy 21!!bila plak ko nk kawin???haha..may Allah bless you..

Amira Sazali
skrng mira blaja kat UPM..ambik statistk..last jumpe dia mse thn 2007 rseyerr..celebrte bufdy aku skali dlu..hehe..makin vogue yg pasti yerr..haha
Suliha
ni aku x nk jumpa since kuar dr asbkj..hehe..blaja kat UPSI skrng..bakal jdi cikgu Biologi..xbrubh pape pn..hehe..dlu ader scandal dgn kadir..haha


Faridhatul Akma Hamdan

kali last aku jumpa dia masa aku kat ELC thun 2006..skrng further degree kat Uitm Shah alam..stil mcm cicak kubing..kah3..pnh ader scandal dgn eddy(jgn marah)..huhu..

Lepas kenduri, kami lepak2 kat old white coffee kat temerloh..
Even xramai yg dtg..tp 2 dh memadai nk kecohkn majlis..haha..byk seh yg nk dceritakn..rse mcm x ckup je mase time 2..hehe..ye la..6 thun kn x jumpe..so guys..pe lg..bila next reu??????
really misz our old times..^_~..
penat2 pn..aku smgt nk update blog n update gmbr2..hehe..
jumpa lg ya lain kali..^_^














1 comment:

jimi said...

wahhh.. siapekah yg penah ade skandal ngan maya hah?? pndai r ko wat cte..