Friday, April 30, 2010

khas untuk: WAN NORQARIATUL AKIDAH WAN ABDULLAH

beliau merupakan roomate daku sepanjang 3 thn ader kat USM nie..

entry ni khas untuk dia sbb dia bkn sahaja rumate, tp teman makanku, sifu conan n pyiasat remaja kindaichi, pendengar masalah2 aku, teman melalak dalam bilik, teman berperang dalm bilik air..haha

will be missing u..kyd..huk3..


ni la roomate saya!!!pinky x kami..haha..ingtkn nk masuk gmbr masa 1st year..tp hardisk dh rosak kn..ngeeee..ni masa dinner bio



mperkenalkn.............................

yg bwh kali- TITOT (mcm tauhu 2..huhu)
yg berbentuk bear 2- RYKY (aku x tau ejaan dia..haha)..menda ni penah kena teranjang dgn ain..hua3..sbb ain kata menakutkn..ngeeeee..sian ryky..
yg kaler pink 2- HONEY..slalu gaduh dgn kyd sbb dia ckp ni TAHI!!!!!!wachaaaaaa...haha
yg kecik kaler coklat 2- DEBAB..comel ka..buntut dia dbab..ahaks!
yg ader hijau kt kepala dia-KURA-KURA ( x komersial langsung nme dia kn..huhu)..
bintang 2- LITTLE STAR ..dh cedera..so xleh gerak byk2..nnti isi dia tkuar..haha

si HONEY and KURA-KURA adlh 'senjata' kami ketika mgantuk..haha..kami akn baling each others..best ooo kalo kyd tido..hua3..balingan aku sentiasa tepat..n dia..hancuss!haha




koleksi komik2 CONAN and PENYIASAT REMAJA..kyd la yg mmbuat aku terjebak dgn menda2 ni..dlu masa F3 ader gk bce..tanpa ko kyd lepas ni..mcmana aku nk myambung pembacaanku???????waaaaa....



komik ader..cd la pulak.hehe...kyd sanggup bhabis duit la 2 si CONAN nie..huhu


one drop perfume ni kwn dia hadiahkn..so dia bg aku pakai gak..hua3..so slalu la cilok kat dia..(mcm x der perfume je..ngeee)




ni penyepit baju ye..huhu..aku nk slalu kehilangn menda ni..antara x tau letak mne..or patah..haha..so lately ni..pjm kyd yerr je..ngeeee



dulu masa 2nd year..slalu la pjm bakul dia nie..skrng x lg..haha..


to kyd: halalkan mkn minum aku..pinjam2 pape ke..thanks sbb jdi rumate aku yg sempoi, rileks, kaki game, kaki tido, kaki mkn..haha..tah bila dpt jumpa ko lg kn..sob3..(alamak!rasa sebak..uuuu)...

maaf atas salah silap..

sayang kamu~

5 comments:

milah hasan said...

syg tol ko kt rumet..err..agak2, bile rumet aku nk bt entri khas utk aku plak eh? hehehe..

xiraburkhan said...

rasis! hahaha=)

ps: zana, krm salam kid ye..*wink*

MisZy LiEnA~ said...

uhuk~
cian nye k0 milah..
rumet k0 xsyg k0 ke??
rumet aku syg aku....k0t~haha...

aKu Ruzanna.. said...

rasis: haha..syang lorr..rumate ko 2 kn x best..ahaks!
xira: insyaALLAH..hehe
fazz: aku rasa ko perasan lebih..hehe

kyd abdullah said...

uitt zana a.k.a rumetku cayang..
awat aku xtaw menahu pn sal entri khas tuk aku ni..ko kene uar2kn kt aku br aku baca..almaklumlah aku kn xde masa(ayat sape ar ni kn??)
nsb baik aku xde keje aku gi taip name aku kt google ru aku taw kewjdn entri ni..hahaha
mmg mnangis kuar air mata drh ar aku baca..mmg aku syg ko lebih ar..
hmm thanx zana..sayang kamu
mntk maaf,halal mkn mnm sume gak k
friends forever..