Saturday, April 3, 2010

Lagi..

tadi g seminar resume n persediaan temuduga..

otw nak g minum petg kat bwh DK A..

terasa beg basah..

YA ALLAH..

baru tringt aku letk botol air yg senang bocor 2 dlm beg...biasa yer aku pgg botol air 2..

hp,camera..basah....

wat can i say.................

1 comment:

pee.on.lizard said...

i just read ur blog, i feel bad for u, mcm ni je zana, tiap apa yang Allah bg kat kita tu adalah dugaan atau balasan kita di dunia, ingat apa yang kita dah buat, jaga solat n doa, tiap apa yg jd mesti ada hikmah, insyallah zana, aku doakan yg terbaik utk kau k? put ur smile on ur face, everything gonna be alrite! kau blh zana aku tau, aku tau tu. believe urself.