Wednesday, March 31, 2010

Dugaan dari Ilahi..

malam tue aku nak buat references untuk endnote setelah selesai buat assigmnet psiko yng perlu di hantar isnin (5 april)..

aku masukkan external..x dapat detect..so xpe la..aku taip2 dulu..

try lagi skali xpat gak..

try kat laptop my rumate..xdpt juga..

tya my friends, myb kabel ader prob..try tkar kabel lain...

dlm kul 2 pg kot aku g blik yana, kabel x sama..g plak bilik fatimah..

dh tkar kabel, still x dapt dtect..

try kat laptop fatin pun..xdpt detect..

my friend kata, ada virus..aku tringat external yana yg kne virus..solution yer..format..

hati aku runsing..aku start ngs..

sebb pe..sbb dlm external aku ader complete thesis aku..yg perlu dihantar 9 april nie..

ALLAH je tau mcmana luluh yer hati aku..

dengan aku x buat backup kat mna2..

xder pe yg aku mampu aku lakukn slain ngs..sampai tertido..

bgn subuh, nk buat keje..

pg2 tue juga ajk fazz tmn g pusat comptr..

technician 2 kata, mslh mcm nie biasa yer kne format..seperti pe yg aku fkr..

aku ngs lg..

dia kata leh siap dlm 3 or lbh hari dr 2..

maka aku still kne buat balik keje aku..

alhamdullh..aku tau ALLAH masih sygkn aku..aku bnasib baik sbb result n discussion thesis ader dlm pendrive..

ptg 2 nk cri balik journal2..

tgh2 wt keje laptop hang..then off..

tgok2 dh x leh bkaka.."read disk error"

aku tsandar..

nak meraung?hanya mampu ngs..

dlm tue ader references yg aku dh buat n asgmnent psiko yg ready tuk print je..

masyaALLAH..aku istigfar byk kali..

call ibu..

then aku ajk fazz tmn aku g kedai computr..

dia kata hardisk laptop rosak..xleh wt recovery, hardisk kne tkar lain..

jantungku mcm terhenti, otak x bfungsi..

im hopeless..

7 comments:

m.a.s.h said...

oh sentapnye cite kau. huhu.

be strong babe..~

azim1706 said...

zana,,kamon3..be strong..huhu

puteri said...

aduhai sayang..aku da ilang pendrive and ade satu file result discusion hilang gak ritu..memg kne wat balik..kamon2 syang... u can do it!!!! sempat lagi nk buat~ tabahkan hati!

-zArEp- said...

tabah ek..
pasni pape dh siap msukkn kt email..
kompem xilg..

be strong my pren~

xiraburkhan said...

zana dearie ~ stay t0ugh n strong hon (!!)
"no retreat no surrender no matter how hopeless"
-smoga dprmudahkan..amin-

violet VC said...

saba zana...tyme2 ni la digaan dtg..huhu...

all da best 4 ur thesis...

aKu Ruzanna.. said...

thanks korng~